house36

Rólunk

HOUSE36


2001-óta vagyunk részesei a kecskeméti ingatlanpiacnak. Ingatlanértékesítőink mind tapasztalt szakemberek: 

A közel 60 főből álló csapatunk a garancia arra, hogy megtaláljuk ingatlanára a vevőt, valamint a megfelelő ingatlant az Ön részére.                                                                                                            

A történet:

2001-ben két fiatalember építészi végzettséggel - Asztalos Zsolt és Fenyvesi Attila - azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy létrehozzanak egy olyan ingatlanirodát, amely teljesen ügyfélközpontú.

Kezdetben az iroda Ingatlanbázis néven működött. Ahogy partnereink száma nőtt,  egyre többen keresték nálunk az adás-vételhez kapcsolódó kiegészítő szolgáltatásokat is. Az elsők között kezdtünk el segítséget nyújtani az ingatlanhoz kapcsolódó jogi képviselet kedvezményes ügyintézésében, a hitelközvetítésben és a biztosításkötésben is ügyfeleink részére. Ez a hozzáállás eredményezte, hogy 2010-ben már piacvezető szerepet töltöttünk be a város életében.

2010-ben döntött úgy a menedzsment, hogy csatlakozik egy ingatlan franchise hálózathoz. 4 évig voltunk a hálózat egyik legsikeresebb tagja.

2013-ban nyitottuk meg második irodánkat Kecskeméten, az Alföld áruház külső üzletsorán, és még ugyanebben az évben kibővítettük Kőhíd utcai irodánkat. Ekkor már 22 értékesítő, két hitelügyintéző, saját energetikus és két ügyvéd dolgozott a csapatunkban.

2014-ben, 14 év után, és sok ezer elégedett ügyféllel a hátunk mögött létrehoztuk saját hálózatunkat HOUSE36 néven.
Hisszük azt, hogy az irány jó: továbbra is a még emberközpontúbb ügyintézést és a szakmai felkészültséget támogatjuk.

2016. júliusában megnyitottuk harmadik kecskeméti irodánkat is, a Vágó u. 4. szám alatt.
A dinamikus bővüléssel a HOUSE36 ingatlanhálózat Kecskeméten az egyik legnagyobb ingatlanirodájává vált. 

2017. őszén Kiskunfélegyháza belvárosában a Kossuth utcában megnyitottuk prémium fiókunkat. 

2018. decemberében legújabb Irodánk megnyílik Kiskőrösön. A HOUSE36 a Bács-Kiskun megyei régió legnagyobb egy tulajdonosi körbe tartozó ingatlanközvetítője, mind az irodák mind a értékesítői létszám tekintetében.

2020: A növekedés fontos állomása számunkra a budapesti ingatlanpiacon az iroda szintű jelenlét, hiszen a kiterjedt kapcsolatrendszereknek köszönhetően folyamatosan bővül a kínálatunk prémium és luxus ingatlanokkal, valamint az ipari és kereskedelmi portfóliónk is országos szinten.

 

A fejlődésünk folyamatosan a piaci körülményekhez igazodik. Kiterjedt kapcsolatrendszerünknek és innovatív módszereinknek köszönhetően az ingatlanértékesítésben egyedülálló hatékonyságot értünk el.

Egyvalami nem változik : "Életünk az ingatlan"

HOUSE36
menedzsment