house36

Izsáki15 Lakópark - Elhelyezkedés

A zöldövezeti és a nagyvárosi életmód minden előnyét élvezheti, hiszen az új építésű, modern otthonok nyugodt, biztonságos lakókörnyezetben, elérhető távolságra épülnek Kecskemét belvárosától.

Az Izsák15 lakópark közvetlen környezetében egyetem, uszoda, termálfürdő, strand, sportolási és rekreációs lehetőség, étterem élelmiszerbolt, számos egyéb üzlet elérhető. A belvárosba tömegközlekedéssel 10 perc alatt eljuthat, ugyanakkor pár perces autóúttal az autópálya, egyéb üzletközpont (Tesco, Auchan, Dechatlon) is jól megközelíthető.

A belvároshoz közeli fekvése, rekreációs és sporttevékenységekhez ideális környezeti adottságok, a sportlétesítmények, az oktatási intézmények, a folyamatos közlekedési, oktatási- és egészségügyi beruházások, a bevásárlási lehetőségek sokszínűsége és a kitűnő közbiztonság a város egyik legélhetőbb részévé teszik. 

Az ország legmodernebb Campusa mellett található lakások mind a saját, mind a befektetési célú ingatlanvásárlásra alkalmasak. Pár perc sétával elérhető a Széktói Stadion, a Kecskeméti Fürdő komplexum, és a Megyei Oktató Kórház is. Alacsony rezsivel, jó parkolási lehetőségekkel várjuk a jövendő beköltözőket, befektetőket.